Goldberg Escape

De nieuwe Corona-huisregels bij Goldberg Escape

Vanaf 26 Januari zijn we weer open! Conform de horeca regels.

Dit betekent dat we weer open zijn voor jongeren onder de 18 uit verschillende huishoudens, voor iedereen die uit hetzelfde huishouden komt en voor mensen/groepen met een vaccinatiebewijs!
Belangrijk voor mensen met een vaccinatiebewijs! Presenteer het vaccinatiebewijs door middel van de QR-code zodat wij deze kunnen scannen op aankomst, graag van te voren vermelden bij de boeking. U kunt meespelen als u volledig gevaccineerd bent, een negatieve test hebt gehad of onlangs corona heeft gehad, conform het vaccinatiebewijs en de RIVM richtlijnen. Daarnaast checken we ook op geldige identiteitsbewijzen samen met de QR-code, voor de veiligheid van onze spelers en medewerkers.
Per escaperoom wordt uitsluitend samen gespeeld door huishoudens, jongeren onder de 18 en mensen/groepen met een vaccinatiebewijs. Verder komt er tijdens het spel niemand in de kamer.
In de Pig Newton (hiervan hebben we twee dezelfde) is het trouwens ook mogelijk om het tegen een ander huishouden op te nemen. Je kunt in gelijke kamers, tegelijk starten op ruim voldoende afstand van elkaar.
Boeken en betalen kan alleen maar via I-deal.
Onze wachtkamer en toilet zijn niet toegankelijk. Buiten staan picknicktafels (eentje staat in een overdekte nis). Daar kun je wachten of nakletsen.
We houden (strakker dan anders) de precieze start- en eindtijden aan. Dit geeft ons voldoende tijd om de kamer te resetten, maar nu ook uitgebreid te ontsmetten voor de volgende spelersgroep. Wees dus op tijd, anders is het zo jammer van je speeltijd.
Veel plezier namens het gehele Goldberg Escape team!

Boeken escape room Groningen

Klik hier om online te boeken.